В цялата история има една истина и тя не кореспондира

...
 В цялата история има една истина и тя не кореспондира
Коментари Харесай

Андреа Драганова: Синът ми беше крит от мен, с Васил имаме споделено родителство

 „ В цялата история има една истина и тя не кореспондира с това, което сподели някогашният ми брачен партньор Васил Драганов. Всичко стартира от вашето предаване, само че по-късно за жалост нещата ескалираха дотам, че излязоха отвън рамките на естественото, заради което страдат нашите деца. Затова желая да запазя положителния  тон в името на децата и не желая да увещавам никого в нея ”. Това съобщи Андреа Драганова в предаването „ Извън играта ” по Българска национална телевизия.

Тя бе безапелационна, че за нея най-важното е да се затвори тази страници и с някогашният ѝ брачен партньор Васил Драганов  да продължат напред.

„ 18 години бяхме дружно с Васил и аз съм поемала напълно грижата за децата. Била съм всеотдайна майка и брачна половинка, тъй че той да пораства умерено  в професионален проект. Много скърбя, че трябваше да стигне до тук  и доста персонални истории да бъдат на показ, само че аз съм майка и човек с достолепие ”, уточни Андреа.

Тя посочи, че с артиста имат съглашение за взаимно родителство,  до което са стигнали   много мъчно.

„ След една бурна година и зачестили кавги, взех решение, че най-хубавият вид е да се разделим. В последна сметка, когато нещата не вървят, не вървят. Тогава Васил одобри обикновено обстановката, че би трябвало да се разделим. Стигнахме до извода, че децата би трябвало да останат там, където са отраснали. Разбира се аз в никакъв случай не съм оставяла грижите да децата  си. В следствие ми беше отхвърлен достъпа до дума. Всеки ден, когато желаех да вземе сина си, не можех. Детето беше крито от мен.

Тя уточни, че в даден миг съдът е определил децата да са при  нея, само че това по този начин и не се е случило. По думите й институциите в страната ни не се реагирали съответно на създалата се обстановка.

„ Децата трябваше да са при мен, само че не можех да ги видя. Дъщеря ми я беше боязън да приказва с мен, съгласно мен поради напън. Месеци наред водих битка и вървях по инстанциите, до момента в който в един миг Васил се вразуми и беше подготвен да подпишем съглашение за споделено родителство. Аз имам право когато и да е да ги виждам и да ги взимам ”, сподели тя.

Андреа Драганова изясни, че  е доста значимо да се приказва за тематиката за домашното принуждение.

„ Децата са извънредно засегнати и по тази причина не желая да влизам в детайлности. Искам да затворим тази тематика и не мислих по никакъв метод да уроня престижа на Васил, само че за жалост той сподели неща, които надълбоко ме засегнаха и не кореспондират с истината. Искам и двамата да се постараем нашите деца да порастват като персони и да станат положителни хора.

 

 

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР